За нас

Бази

  • Силозна база Морава – Нашата силозна база е изградена през 2016 год. в село Морава. Състои се от 6 силоза, с вместимост 16 500 т. В част от тях съхраняваме продукцията на фирмата, а останалата се отдава под наем. В момента разширяваме обема на нашето стопанство с още 6 броя силози, които ще бъдат с вместимост 17 400т. Така увеличеното, силозно ни стопанство ще е с капацитет от 33 900т.
  • Оранжерийно производство – През 2020 год. завършихме изграждането на оранжерийното ни стопанство в с. Царевец. Оранжерията е 4.5 дка, в нея се отглеждат целогодишно домати.
  • База Кулина вода  – Базата ни в Кулина Вода е придобита през 2003година. Разполагаме с 3 броя складове с вместимост 3 900т, където съхраняваме продукцията си произведена на територията на землището.
  • База Морава

Социални дейности

„КЕМАПУЛ ЕООД”, в лицето на своя управител, подпомага редица дейности, една част е насочена към социални каузи. Развитието на масовия спорт и на футбола е една от тях. От началото на 2020 година, съвместно с членовете на УС на Академик град Свищов полагат усилия за възраждането и развитието на Детско-юношеската школа на Клуба. Чрез спорта децата стават по-упорити, по-дисциплинирани, и не на последно място – те са по-здрави.

Facebook

Техника

John Deere

CLAAS

Bobcat

JCB